Dag van de Stratenmakers.


Stratenmakers werken te vaak op een onnodig ongezonde of gevaarlijke manier. Bij controles van de Arbeidsinspectie blijkt in de helft van de gevallen iets mis te zijn. Stratenmakers tillen te zwaar, ademen kankerverwekkend kwartsstof in of lopen risico aangereden te worden door langskomend verkeer.

Hier onder een hele mooie uitzending, Bekijk de hoge kwaliteit DivX video. 70mb
Door druk internetverkeer bij stage6.com kan het laden soms even tijd in beslag nemen.

Op de dag van de Stratenmakers werken die mensen helaas niet volgens de Arbo regels, let maar eens op die mijnheer die met zijn trilplaat bezig is zonder een stof masker op te hebben. En de de opperman die zo klakkeloos het zand uitstrooit terwijl er op dat moment juist mensen aan komen lopen die daar het stof weer van binnen kunnen krijgen. Daarbij moet je dan ook nog bedenken dat de voorzitter van de Stratenmakersbond aanwezig was, ja ze keken er na en zeiden er niets van. Tevens werd er ook niet vermeld of dat er op die shovel waar die Dame op zat ook een roetfilter aanwezig was, en ook niet op die trilplaat. Wat natuurlijk ook vereist zou moeten zijn voor de volksgezondheid.

Bekijk ook het artikel van 19 maart 2007 hier omder,
Stratenmakers en hun gezondheid?.

Advertenties

Over Henk Polie

Mijn naam is Henk Polie, Ik strijd al jarenlang voor een gifvrij Nederland. Maar aangezien ik dat niet alleen kan verzoek ik bij deze dan ook iedere bezoeker van dit Weblog om alles wat hier vermeld staat zoveel mogelijk door te vertellen tegen een ieder die u maar kent. Zelf gebruik ik dan ook in mijn tuin geen chemische bestrijdingsmiddelen, maar doe ik alles op natuur basis en gebruik ik azijn voor het onkruid tussen de tegels en straatklinkers, en koffie drap voor de bemesting van de tuin planten. Met vriendelijke groet, Henk Polie
Dit bericht werd geplaatst in Milieu. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s