In 2005 stierven er in Nederland Bijna veertigduizend mensen aan de gevolgen van kanker.


Beste Allen

Dit is natuurlijk voor mij geen schokkend nieuws meer, ik begrijp alleen niet waarom wij de cijfers van 2007 niet te zien krijgen daar dat er waarschijnlijk nog veel meer zijn dan dat ze in de Telegraaf vermelden.

Het is gewoon schandalig dat 20 miljard gepompt wordt in de banken om weer die gevaarlijke kostumering drang van de mens te financieren.

Het was betergeweest dat die 20 miljard anders was besteed, aan een goede preventie en gezondheidszorg.

De burger  vooral de mensen in de bijstand en de arbeiders moesten flink hun buikriem aanhalen,” gevolgen probleem wijken,” voedselbanken,” de samenleving  ontwrichten. Tevens moesten die ook jarenlang met de meest gevaarlijke stoffen werken zonder dat zij dat wisten: Zij werden er gewoon? niet over ingelicht. 

Dit lijkt een bewust spel te zijn geweest elke minister (wist) en weet dat als de fundering te dun wordt gebouwd of wordt afgeroomd je het risico loopt dat het als een kaarten huis instort.

De graai cultuur heeft er nooit bij stil gestaan dat de onderste laag in de samenleving 3 belangrijke punten nodig hebben in hun leven, om de economie te laten groeien voor de graai BOBO”S.
 

Punt 1: Het belangrijkste goede medische zorg en goede voedsel.
 

Punt 2:  Voldoende besteding om te kunnen ontspannen met gezin,”in plaats van stres hoe de volgen rekening van Gas en licht betaald kan worden met het vakantie geld.

Punt 3: Een milieu Minister de niet met het groot kapitaal heuld, maar haar taak uitvoerd waar voor zij is aangesteld.
 

Als de arbeider en zeker meer dan helft werkt in gevaarlijk industrie niet meer voorzien worden van goede voedsel en preventie voorlichting de juiste medische behandeling en ook geen ontspanning meer heeft dan gaat er een rotting proces ontstaan in de fundering waar de economie op rust.

Deze doelgroep voed de monden van de graai machines dat gebeurde al eeuwen maar de Old boys zorgden dat hun arbeiders brood en spelen hadden en hield ze tevreden.

De regering van de afgelopen 20 jaar heeft duidelijk aan de burgers laten zien dat zij slaven zijn van het systeem en uitgezogen worden tot de bodem: Met als klap de val van de banken slechter hadden ze het niet kunnen maken.

De burgers geloven nergens meer in worden zieker en zieker met alle gevolgen van dien.

kijk voor meer informatie op http://www.polie.nl

En klik op de onderstaande link: van wat de Telegraaf hier oververmeld,
http://www.telegraaf.nl/binnenland/2156541/__Kans_op_kanker_40_pct.__.html?pageNumber=2

Advertenties

Over Henk Polie

Mijn naam is Henk Polie, Ik strijd al jarenlang voor een gifvrij Nederland. Maar aangezien ik dat niet alleen kan verzoek ik bij deze dan ook iedere bezoeker van dit Weblog om alles wat hier vermeld staat zoveel mogelijk door te vertellen tegen een ieder die u maar kent. Zelf gebruik ik dan ook in mijn tuin geen chemische bestrijdingsmiddelen, maar doe ik alles op natuur basis en gebruik ik azijn voor het onkruid tussen de tegels en straatklinkers, en koffie drap voor de bemesting van de tuin planten. Met vriendelijke groet, Henk Polie
Dit bericht werd geplaatst in Milieu. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s