Geen: Gif-Tegels, Grind En Betonklinkers


Waarom?:  Geen, Tegels Grind en Betonklinkers vanaf 2006 niet meer gebruiken, ook niet in de tuin.

Stop nu met je eigen verder te laten vergiftigen hier in Nederland?.

De planten tuin is verleden tijd aan het worden?, als het aan de Media en de Overheid ligt.

Tuinen worden steeds vaker volgestort met grind, tegels en betonklinkers. Om zogenaamd te ontkomen dat de vrije-tijd opgaat aan het bijhouden van een tuin.

Maar dat is totaal verkeerd gedacht, daar je wel degelijk onderhoud heb aan dit soort tuinen. En als je het eens wilt veranderen kost het een vermogen om het te herbestraten daar dat zeer arbeid intensief is. En vergeet ook niet dat u dan ook nog eens voor de ongename verrassing kan komen te staan indien je het kwijt wilt je dan ook nog eens extra moet betalen om dat het als gevaarlijk afval moet worden verwijderd.

Deze trend is nu al aan de gang in bepaalde gemeentes voor het geïmpregneerde hout, wat zwaar kankerverwekkend is en zeer gevaarlijk is bij een temperatuur van rond de 20 graden Celsius daar het dan de wolmanzouten die er ingeperst zijn uit walmen en u ze in kunt ademen en er dus ernstig ziek van kan worden, of zelfs er kanker van kunt krijgen.

Dit staat u ook te wachten als u die betonklinkers en grind of grindtegels gaat bewerken, daar dan daar uit ook zeer giftige gassen ontsnappen en weer als fijnstof in het luchtruim terecht komen, erger kun je het haast niet bedenken wat onze kinderen en kleinkinderen nog te wachten staat, als dit werkelijk zo doorgaat.

Dus neem van mij een goede gratis raad aan. Hou het gewoon bij een planten tuin en een haag van liguster of coniferen of andere heester soorten, daar die tenminste nog het ongezonde fijnstof opnemen. en groen geeft koelte in de stad en rust in je tuin en omgeving waar de vogels dan nog kunnen zingen en de bijen en vlinders kunnen vliegen, bedenk wel dat wij Mensen wel insecten nodig hebben om zelf ook in leven te kunnen blijven, dus behandel ze met respect en gebruik geen chemische troep om ze te verdelgen.

Leesonderstaande: Zo wordt voor de tweede maal op grote schaal kankerverwekkend gif in onze tuinen gedumpt. Het werkt als volgt:

1e Eerst via geïmpregneerd hout met grote bedragen aan overheidssubsidie via “KOMO-keur” als dekmantel; lees:>> https://wolmanzouten.wordpress.com/2007/08/26/vrom-geeft-nu-op-zijn-website-voorlichting-over-het-komo-keurmerk-en-de-gevaren-van-wolmanzouten/

En deze: http://www.stelling.nl/kleintje/366/Vanrooij.htm

De helft van het kankerverwekkend gif regent uit in de tuinen, de andere helft zit nog in het hout als het afval is.

2e Dit afvalhout uit de tuinen wordt van “gevaarlijk afval” met behulp van een stikker met daarop groencertificaat. Lees: http://www.sdnl.nl/kath-nb33.htm  omgetoverd tot “biomassa” om het in strijd met de Europese Eural (zonder de vereiste vergunningen voor het bij stoken van gevaarlijk afval) te kunnen laten bij stoken in onze kolengestookte elektriciteitscentrales voor de opwekking stroom. Lees: http://www.sdnl.nl/ekc-europese-commissie.htm  Is hier sprake van Groene stroom maffia?. Lees: http://www.sdnl.nl/column20.htm

3e Het vliegas en bodemas uit die groene stroom centrales bevatten zeer hoge concentraties aan levensgevaarlijke zware metalen uit dat geïmpregneerde hout. Zware metalen kun je namelijk niet verbranden. Dat wordt vervolgens weer in een concentratie van 50 tot 70 % toegevoegd aan beton en komt zo voor de tweede maal in onze tuinen terecht. Deze giftige kankerverwekkende stoffen regenen vervolgens weer voor een deel uit die levensgevaarlijke beton in onze tuinen. Ook de levensgevaarlijke RADON straling die eruit komt ademen wij in en is tientallen malen hoger dan normaal. Bij het boren of (deels) afbreken van die betonnen muren komen grote hoeveelheden levensgevaarlijke kankerverwekkende stoffen vrij. Lees: http://www.sdnl.nl/quekel-35.htm 

Moet dit daarom via regionale en landelijke kranten als nieuwe rage worden aangekondigd, zodat alle mensen in Nederland hun tuinen gaan volzetten met betonnen schuttingen, vlonders e.d.?.

(Een herhaling van hetgeen al met geïmpregneerd hout is gebeurd )Waar blijft de landelijke politiek??. Waar blijft onze landelijke media??. Om ons eerlijke en veilige voorlichting te geven.Kijk voor nadere informatie op de Links hier in de rechter kolom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s