Over de Webmaster


Mijn naam is Henk Polie,

En ik strijd al  jarenlang  voor een gifvrij Nederland. Maar aangezien ik dat niet alleen kan verzoek ik bij deze dan ook iedere bezoeker van dit Weblog om alles wat hier vermeld staat zoveel mogelijk door te vertellen tegen een ieder die u maar kent.

Zelf gebruik ik dan ook in mijn tuin geen chemische bestrijdingsmiddelen, maar doe ik alles op natuur basis en gebruik ik azijn voor het onkruid tussen de tegels en straatklinkers, en koffie drap voor de bemesting van de tuin planten.

Met vriendelijke groet,

Henk Polie

Advertenties

3 reacties op Over de Webmaster

 1. Dick van Nieuwkoop zegt:

  Beste Henk,

  Je doet het goed. Ik woon al 5 jaar in Thailand vanwege luchtvervuiling in Nederland. In Nederland wordt ik letterlijk doodziek, kan ik bijna niets meer. Krijg ik eczeem, vermoeidheidsverschijnselen, oogletsel en legio andere klachten met name van industrie uitstoot en verkeer. Google eens op MCS (Multiple Chemical Sensitivity) en je vindt ongelofelijke verhalen van mensen met een veelheid van vergiftigingsklachten vanwege de door op jouw website beschreven bronnen. Op dit moment ben ik Australië, het is hier nog redelijk schoon. Ook Thailand wordt steeds slechter vanwege de toenemende uitstoot vanuit China. Het leven voor velen van ons is overleven geworden. Het lijkt beleid te zijn van overheden vergiftiging tegen overpopulatie. Lost meerdere problemen tegelijkertijd op. Het wordt echter tijd dat de overpopulatie vervuilers annex zakkenvullers opgeruimd gaan worden. Maar ik weet niet of we dat nog zullen meemaken.

  Groet, Dick

 2. Johanna zegt:

  Beste mensen,
  Ja, de vergiftiging is verschrikkelijk, zeker voor gevoelige mensen. Het is nu anno 2013 een wereldprobleem waar werkelijk niets tegen gedaan wordt. Het schijnt inderdaad -zoals Dick van Nieuwkoop hierboven zegt- een bepaald beleid te zijn, een agenda te dienen. Deze wereld heeft alles in voorraad om een schoon milieu te creeren, maar we zien enkel het tegendeel.
  Mogelijkheden worden niet benut, worden naar het land der fabelen verwezen en de moedwillige vervuiling en de hiermee gepaard gaande degeneratie en destructie, gaat zonder onderbreken door. Vanuit de politiek hoeven we geen oplossingen te verwachten, we zien al decennia lang dat de politiek er alleen voor zichzelf zit. Wat overblijft is zelf nadenken en (overlevings)-oplossingen zoeken. Tot nu toe heb ik hierbij baat gehad en geniet ik weer sinds lange tijd van een goede gezondheid.

  Ik ben vier jaar geleden verhuisd vanuit Nederland naar Zuid Amerika, waar ik op grote hoogte woon en waar mijn hart en longen op volle toeren werken! Echter ook hier begint de luchtverontreiniging en andere vervuiling zich duidelijk te manifesteren, zeker nabij de steden. Op het platteland is het nog relatief goed hier.

  Ik zocht het stuk van Dick van Nieuwkoop “Levensverhaal en observatie van een milieuvluchteling met Multiple Chemical Sensitivity” om dit naar familie te sturen, zodat ze enig idee hebben van wat er voor sommige mensen speelt en waarom deze mensen a.h.w. op de vlucht moeten.
  Het zou een stukje duidelijkheid kunnen brengen, ook i.v.m. mijn eigen verhaal. Toen ik het zojuist opzocht vond ik het niet meer terug. Ik heb de website van Dick, maar er staat een leesteken in wat ik niet op mijn toetsenbord vind en dat is jammer. Hij beschrijft nl. dingen die ik volledig herken, maar tot nu toe niet kon verklaren.

  Als mensen erover denken te verhuizen uit Nederland -waar misschien de vervuiling extra erg is vanwege de geografische ligging, laagland, verstedelijkt kustgebied, intensieve vervuilingsindustrie enz- kunnen ze contact opnemen met mij en zal ik zeker bereid zijn inlichtingen te geven over mijn huidige verblijfsplaats, het land en de cultuur van Bolivia.
  met vriendelijke groet,
  Johanna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s