Milieu-PreventieCement, Beton en geïmpregneerde Hout is Goed Fout. 

Vanwege het arseen, chroom en koper wat er ingeperst is.
Wat kunt u zelf ondernemen om zo veilig mogelijk verder door dit leven te gaan en al uw naasten.

1e Direct al het geïmpregneerde hout verwijderen uit uw tuin en naaste omgeving, veelal te herkennen aan de groene/blauwe gloed of strepen in het hout, of licht- tot donkerbruin afhankelijk van het toegevoegde pigment..

2e Uw zelf beschermen met het verwijderen ervan, zorg dat u altijd handschoenen aan heeft bij de verwijdering ervan, en vooral niet schuren of zagen zonder een goede mondkap bescherming.

3e Uw kinderen op een zachte doch doordringende manier vertellen dat ze niet meer op geïmpregneerd houten speeltoestellen mogen spelen daar die dodelijke gevolgen met zich mee kunnen brengen in verband met het oplopen van de gevreesde dodelijke ziekte; kanker..

4e Vertel het zo veel als mogelijk is tegen alle mensen die u maar kent. En vergeet vooral niet te vermelden dat cement, vanwege het daarin aanwezige kankerverwekkende vliegas, en alles wat daarmee te maken heeft ook levensgevaarlijk kan zijn. Dus gebruik altijd minimaal een stofmasker als u een baal cement openmaakt, en bij het boren van gaten in de beton in uw huis of erbuiten zorg ten alle tijden dat u een stofmasker opzet en een boortol gebruikt met afzuigmogelijkheden. In geheel Europa is 2 ppm oplosbaar chroom VI in cement de maximale toegestane eis, behalve in Nederland: hier is het minimaal 10 ppm. Dus wat denkt u hier zelf van ?? vraag het aan de politiek..

5e Maak de plaatselijke politiek er op attent zo dat zij de nodige maatregelen kunnen en moeten treffen. En verzeker u ervan dat in uw gemeente er alles aan gedaan is, om gevaarlijk hout te verwijderen of niet toe te laten..

6e En wijs ze op hun verantwoordijdelheid en dat ze ook aansprakelijk kunnen worden gesteld voor de gevolgen van hun nalatigheid..

7e Meldt u niet aan voor de zogenaamde Groene Stroom, niet eerder dan dat u zeker weet dat er geen gevaarlijk stoffen in de biomassa zitten, zoals het geïmpregneerde hout, rioolslib enz..

8e Werkt u in de bouwwereld als bouwvakker weiger dan ook nog maar een dag langer te werken met het gevaarlijke geïmpregneerd hout, vliegascement enz. En kunt u daarmee niet stoppen omdat het anders uw baan kost, maak dan u werkgever er op attent dat hij daarmee de Arbeidsomstandighedenwet overtreedt en strafbare feiten pleegt en daarvoor tot 40 jaar na de blootstelling schade-aansprakelijk gesteld kan worden voor de toekomstige beroepsziekte van u als werknemer, totdat de (kanker)dood erop volgt..

9e Ga geen PVC zagen of schuren zonder een goede bescherming van een stofmasker, en verbrand het zeker niet daar er dan kankerverwekkende stoffen vrij komen en de lucht in gaan, en u ze dan tegelijk of  later alsnog kan inademen.

10e Daar ik het met deze Site niet alleen kan om dit gevaar te stoppen, verzoek ik dan ook iedere Nederlander om zichzelf en anderen te helpen dit gruwelijk gevaar te stoppen..

Tuin afscheiding ? Het beste is een natuurlijke afscheiding, zoals lustrum, conifeer, beukenhaag, gaas met klimop etc; Dan krijg je weer vogeltjes en ander leven in je tuin. Als je perse hout wilt, kies dan onbehandeld, kastanje hout. Dat gaat onbehandeld eens zolang mee als geïmpregneerd hout. Dus kies voor geen geïmpregneerd hout.

Blokschema van hoog problematisch afval tot groene stroom. >> Lees verder  

Biomassa definities vanuit emissie-regelgeving. >> Lees verder

Advertenties

Een reactie op Milieu-Preventie

  1. treaptalm zegt:

    hi, good site very much appreciatted

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s